Hallo allemaal,

Inmiddels hebben we 75 soorten plantjes in 13 cm. potjes staan, waaronder ongeveer 22 soorten kruiden. We hebben gemerkt dat er de laatste jaren veel vraag was naar kruiden in een pot , zelf vinden we dit ook een goed idee , een eigen kruidentuintje is mooi en ook nog lekker om de kruiden bij het koken te gebruiken . Je kunt deze kruiden die in een koude kas opgroeien bij ons kopen , we hebben o.a. salie basilicum, peterselie, kervel, koriander, dille, bieslook, selderij en nog meer soorten.

Ook hebben we wat perkplanten zoals afrikanen, petunia, lobelia, en verder nog wat planten die we over hebben van wat in de pluktuin moet, zoals ageratum , korenbloemen, scabiosa, niet zoveel, maar als je een eigen pluktuintje wilt aanplanten hebben we misschien wel wat je zoekt.

We willen de eerste week van mei open gaan, we hebben dan genoeg planten voor de liefhebber die iets bijzonders wil, misschien is de pluktuin dan ook al open, maar dan moet het wel goed weer blijven. Zeker is dat we eerder open gaan dan vorig jaar, vanwege het fantastische voorjaar. Wanneer we definitief open gaan kun je op deze site lezen, en we plaatsen wel een berichtje in het contact enz. De openingstijden zijn wel wat verandert we gaan zondag van 11 tot 4 uur open en sluiten maandag verder zijn we zaterdag tot 6 uur open.

groeten Helmi en Willy.