Hallo, we zijn hard op weg om ons nieuwe gebouw voor de dagbesteding op te leveren. Terwijl het buiten sneeuwt en de tuin over het algemeen nog in winterrust is hebben we gedurende de winter hard gewerkt om straks in het voorjaar ook mensen te kunnen ontvangen voor een zinvolle dagbesteding in de pluktuin.

Op 1 maart zijn we begonnen met zaaien dat is 14 dagen later dan andere jaren . Vanwege de hoge energieprijzen proberen we het verwarmen wat te beperken. Hopelijk wordt het een goed voorjaar met niet al te koude nachten en kunnen we dan de achterstand wat inlopen. Het doel is zo als elk jaar om op 1 juni de tuin open te laten gaan.

Onze dagbesteding gaat in april open , onze doelgroep de ouderen willen we graag combineren met mensen met een handicap die binnen hun mogelijkheden nog iets voor de tuin kunnen betekenen. Beleef met ons de seizoenen met de planten en ,in de toekomst de dieren, op onze locatie.

ZORGPLUKTUIN.NL word onze nieuwe site die we in april in gebruik gaan nemen . Hier vind je informatie over de pluktuin met dagbesteding.