Hallo , zelfs in onze Pluktuin is het nu nat. Dat komt zelden voor , onze zandgrond in vroeger tijden bosgrond is normaal bestand tegen veel water maar nu even niet. De perken liggen klaar om gefreesd te worden zodat de voorgezaaide plantjes erin kunnen. Normaal in deze tijd van het jaar geen probleem en deze plantjes kunnen tegen een paar graden vorst dus kunnen ze de grond in. Een perk heb ik klaar kunnen krijgen met veel moeite. De mest heb ik niet fatsoenlijk in de grond kunnen frezen , toch heb ik de eerste planten er in gezet we zien wel of ze goed aan gaan groeien, want in de trays laten zitten is ook niet goed. Volgend de weersverwachting krijgen we een drogere periode en kan het over een week al weer anders zijn , niets zo veranderlijk als het weer. Ook is het goed dat het grondwaterpeil weer wat stijgt want dat was hard nodig. Zo zie je maar weer het komt altijd weer goed.