Hallo allemaal, we hebben er weer zin in, een nieuw seizoen staat weer voor de deur. Er wordt weer hard gewerkt, zaaien, stekken en verpotten en natuurlijk moet de tuin weer netjes gemaakt worden. Het weer van de laatste tijd helpt een handje mee, de natuur is een maandje verder dan de laatste jaren gebruikelijk is en dat is goed te zien in de tuin veel vaste planten zijn al flink aan het uitlopen. Ook hebben we al in de tuin gezaaid en dat gaat prima nu met het vroege voorjaar. Veel planten die normaal de winters niet overleven zijn nu nog als kleine plantjes aanwezig. Wie weet worden het volwassen planten die prachtige bloemen voortbrengen. Verder gaan we dit jaar ook een aantal perkplanten en kruiden kweken. Deze zijn inmiddels allemaal gezaaid en doen het geweldig met dit mooie weer. We gaan proberen om al vroeg in het seizoen een assortiment kruiden en perkplanten in potjes aan te bieden, allemaal biologisch geteeld natuurlijk. We hopen dat dit sterke planten oplevert. Ik ga u hier later meer over vertellen. Hopelijk blijft het voorjaar zo mooi als het de laatste tijd geweest is en kunnen we al vroeg in het seizoen de pluktuin openen. Groeten Helmi en Willy.