Hallo allemaal!

Het is moederdag, we hebben verschillende telefoontjes gehad of we al open zijn. Helaas, nog niet genoeg bloemen! We lopen al een hele week door de tuin te tellen hoeveel knoppen er open gaan maar we zullen nog even geduld moeten hebben. Knoppen genoeg maar ze blijven nog dicht. Als het warmer wordt gaat het natuurlijk razend snel, we hopen dan ook echt volgende week vrijdag open te kunnen.

Vannacht heeft het nog een keer flink gevroren en we hebben ook duidelijk vorstschade. Toch die planten te vroeg in de tuin gezet. Die moeten nu weer herstellen dus laat de bloei van deze planten ook wat langer op zich wachten.

Wel hebben we vandaag 1 boeket geplukt voor onze mama natuurlijk. Daarbij zijn we bij 3 soorten ook meteen uit geknipt omdat dat van deze soorten nog de enige bloemen waren maar ook van die staan nog genoeg knoppen dus dat komt weer goed.