Hallo

Het is zover. Het heeft vannacht zo hard gevroren dat alle dahlia’s en zinnia’s gesneuveld zijn. Ik heb vanmorgen nog een schitterend boeket geplukt. Wat natuurlijk ook lukt zonder deze mooie bloemen. Het was wel echt zoeken naar goede bloemen maar het is zondag en ik had de tijd. Deze eerste vorst betekent helaas wel het einde van een seizoen pluktuin.

We hebben weer veel enthousiaste plukkers mogen ontvangen afgelopen seizoen. Veel bekende en ook veel nieuwe gezichten. Het begrip pluktuin begint steeds bekender te worden dus wie weet wie er volgend jaar allemaal weer komen. Wij hebben in ieder geval weer met volle teugen genoten van onze hobby dit jaar en zijn al volop met de voorbereidingen voor volgend jaar bezig. De eerste planten voor volgend jaar staan er al weer. Dus dat komt weer helemaal goed!

Jullie zijn volgend jaar allemaal weer van harte welkom (nu ook nog natuurlijk maar dan wordt het plukken echt moeilijker). Wij laten via de site weten wanneer we weer open gaan. Hopelijk half mei maar misschien pas begin juni, dat ligt aan het weer!

Groeten en graag tot volgend plukseizoen!

Willy en Helmi van Heugten